2. kolo Orlického Monkey Cupu – tentokrát v Chocni

Dne 13. 4. 2019 se konalo druhé kolo Orlického Monkey Cupu, které se tentokrát odehrávalo v Chocni. Lézt jsme začali okolo půl desáté. Závodilo se ve třech disciplínách: lezení na obtížnost, rychlost a bouldering. Posilněni zdravým spánkem a snídaní jsme se vrhli na první cestu na obtížnost. Za rozhodčí jsme měli Báru s Fenďou. Někteří rozhodčí se tak strašně nemohli dočkat rána, že přespali na stěně. Po pár náročných kolech byla pauza, takže jsme si mohli jít něco koupit do bufetu, nebo strádat ze svých zásob (nebyly řízky). Pak už nás čekal jen jeden boulder a vyhlášení výsledků. Závodu se účastnilo celkem 82 závodníků, takže se závod protáhl až do odpoledních hodin. Za mě se závody celkem vydařily a těším se na další kolo.

Čenda

Orlický Monkey Cup 13. dubna 2019 v Chocni

Děkuji Čendovi Pinkasovi za ohlédnutí za závody pořádané na naší choceňské lezecké stěně. Jak již bylo zmíněno, závodů se účastnilo celkem 82 závodníků, kteří k nám přijeli z Ústí nad Orlicí, České Třebové, Lanškrouna, Žamberku a Dolní Čermné. Choceňské lezení mělo v závodu 20 zástupců.


Z pohledu pořadatelů se tento závod velice vydařil, a to už účastí takového množství dětí a také tím, že nedošlo k žádnému zranění. Většina závodníků odjížděla s úsměvem na tvářích, ovšem jsou i děti, kterým se závod příliš nepovedl, a těm bychom chtěli vzkázat, že ještě není konec seriálu závodu OMC a že nás čeká ještě závod v České Třebové a Ústí nad Orlicí.

Nemalý dík patří všem organizátorům, pořadatelům a stavěčům, kteří se podíleli na hladkém průběhu závodu. Poděkování dále patří také městu Choceň za finanční příspěvek na tyto závody, MIKÁDO Vysoké Mýto a firmám CHOCEŇSKÁ MLÉKÁRNA, PEKAŘSTVÍ U LIFKŮ a SPORT BART.

Za HK Choceň Lukáš Lustyk

Na fotogalerii z choceňského kola se můžete podívat zde.

Kompletní výsledková listina je k dispozici na stránkách Orlického Monkey Cupu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *