Mezinárodní horolezecký filmový festival: BEST OF FEST 2024

Poslední lednový večer se v místním choceňském kině Máj uskutečnilo promítání nejlepších festivalových filmů doprovázených přednáškou jednoho z našich předních lezců Zdeňka Háčka Háka (český skialpinista, horolezec, pískovcový lezec a horský vůdce). Akce probíhala za spolupráce Horolezeckého Klubu Choceň, Mezinárodního horolezeckého filmového festivalu a města Chocně.
Lákavý program přilákal celkem 115 diváků, čímž byla kapacita kina takřka naplněna. Promítání besedy proběhlo nově přes projekci kina a jeho technické vybavení. Návštěvníci se také mohli občerstvit v kiosku, kde kromě nápojů a popcornu byly k dispozici i už tak známe obležené chlebíčky…


Děkujeme členům MHFF týmu, kterými jsou komentátor Petr Jílek, ředitel MHFF Petr Kašpar, účinkujícímu Zdeňku Háčkovi a v neposlední řadě Martinu Homolkovi z HK Choceň, bez kterých by se Best of Fest v Chocni nepodařil uskutečnit. V dalším ročníku na viděnou.

Pár fotek od Sáry zde.

 

Horolezecký klub Choceň ve spolupráci s  Mezinárodním horolezeckým filmovým festivalem v Teplicích nad Metují zve příznivce sportů na projekci nejúspěšnějších filmů posledního ročníku filmového festivalu. Akce se koná ve středu 31. 1. 2024 od 18 hodin v Kině Máj v Chocni. Promítání je okořeněno o přednášku českého skialpinisty, horolezce a horského vůdce  Zdeňka „Háčka“  Háka.

  • Program:
    1. Filmový blok 1 (50 minut / 10 minut přestávka)
    2. Filmový blok 2 (50 minut / 10 minut přestávka)
    3. Přednáška ambasadora Zdeněk „HÁČEK“ Hák (45 minut)
    4. Diskuze na závěr (15 minut)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *