Silvestrovský Boulder Cup 2023

Rok se s rokem sešel a jak jinak se rozloučit se starým a oslavit příchod toho nového než boulderovými závody? Přelomové závody se uskutečnily na krásné, nové stěně naší Kotelny, která se během minulého roku značně rozrostla do všech stran. Tuto událost si nenechalo ujít 46 závodníků, mužů, žen i dětí, a nesčetně diváků. Úctyhodných 25 bouldrů různých obtížností z dílny Štěpána, Sáry a Marťase prověřilo závodníky po všech stránkách. Kromě cest bylo připravené i občerstvení v samoobslužném baru, který umocňoval pohodovou atmosféru. Po vyhlášení vítězů propukla afterparty a společně jsme oslavili příchod Nového roku.

Album fotek naleznete zde.

Výsledky viz níže po rozkliknutí více (more):

Konec roku se blíží a jak jinak ho oslavit, než boulder závody na naší nové stěně! Zveme vás na silvestrovské boulder závody, které se uskuteční 31.12.2023 na Kotelně na Podhomolí od 13-18 hod. Těšit se můžete na 21 bouderů (systém fair play, flash). Připravíme občerstvení v podobě toustů, kávy, čaje, piva a nebyly by to silvestrovské závody, kdyby chyběl svařák. Domácí cukroví je ale vítáno!

Po závodech se můžete těšit na afterparty a společné přivítání Nového roku. Pozvěte kamarády a příznivce horolezeckého klubu. Díky.

Registrace do 26.12. zde: https://forms.gle/AQpwpUjXyPAbCRR19

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *