CHOLL – ohlédnutí za 3. ročníkem

Dne 11.6.2019 proběhlo v Baru 22 zakončení 3. ročníku Chollu. Letos obsahoval čtyři kola, přičemž každé kolo mělo 6-7 cest, které byly stavěny a laděny místními stavěči. Cesty to byly pěkné a je dobré, že nám dorůstá několik dalších stavěčů, kteří získávají zkušenosti a cit pro tuto občas nevděčnou funkci, neboť po otevření nového kola stavěči většinou musí poslouchat nářky lezců, cože to je zase čuňárnu, že to nejde přelízt a kdože tuhle vopičárnu stavěl… a přitom se dotyčný stavěč tak snažil, aby se jeho cesta líbila všem. Ach jo.
No a nářky trvají pár dnů, než lezoucí borci potrénují a získají patřičný grif a trochu síly navíc.  No a to je právě to, co je na Chollu super. Nemusí se hoblovat celoročně několik cest pořád dokola a díky obnovování cest se získává další síla a zkušenosti, což se hodí na skalách a určitě našim mlaďákům i na závodech.
Takže organizátorům a stavěčům patří velký a obrovský dík. Nemnoha borcům, kteří se umístili na bedně, patří gratulace a potlesk. A všem ostatním, kteří se zúčastnili všech kol, patří uznání a pochvala, jak se s nástrahami 3. ročníku Chollu porvali.
Mějte hezké léto a ať Vám síla a zkušenosti získané v Chollu pomůžou dostat se na vysněné skalky, skály, kopce a poctivé topy až k řetězům někde nahoře.

Ahoj všem. Romča Romíček.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *