TENDON finále ČP mládeže 2017

​​Vážené dámy, vážení pánové,

jsme Horolezecký klub Choceň a jednou z našich hlavních činností je lezecká příprava dětí a mládeže ve věku 8 až 15 let. Naše členská základna čítá kolem sto padesáti členů. V klubu se věnujeme nejenom lezecké přípravě dětí, ale staráme se i o horolezeckou stěnu v ZŠ Sv. Čecha, která patří k jedněm z nejhezčích a největších stěn v Pardubickém kraji. V našem horolezeckém oddíle začínali i mistři České republiky v boulderingu a lezení na obtížnost a účastníci světových pohárů Martin a Štěpán Stráníkovi.

Již od roku 1995 ve svém volném čase organizujeme závody sportovního lezení mládeže na obtížnost. Jedná se o nejvyšší soutěž v České republice, které se účastní na 100 závodníků ve věku 9 – 19 let. Organizací těchto závodů podporujeme mladé lezce, zlepšujeme kvalitu naší horolezecké stěny a zvyšujeme povědomí o městě Choceň. Ohlasy na organizaci a lezecké cesty postavené bratry Stráníky jsou velmi pozitivní, a proto bychom chtěli v tomto standardu pokračovat. Závody se letos konají 4. listopadu 2017. Touto cestou bychom Vás chtěli požádat o sponzorský příspěvek či dar, který nám umožní dodržet vysoký standard závodů. Přijímáme finanční částky na organizaci závodů a chod oddílu i věcné ceny pro závodníky.

Našim sponzorům můžeme nabídnout umístění reklamy na horolezeckou stěnu během závodů, logo na plakátu a v článku na internetu propagujícím tyto závody, dále také poděkování se jménem sponzora na webových stránkách, Facebooku a v časopisu Montana – ve článku, který bude závodům věnován.

Jménem široké členské základny našeho klubu ještě jednou děkujeme za Váš čas, který jste nám věnovali už jen čtením těchto řádků, a budeme rádi, pokud se nám ozvete a podpoříte pořádanou akci a tím i náš Horolezecký klub Choceň. V případě zájmu nás prosím kontaktujte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *