Změna v předsednictvu – Franto, děkujeme ti za 20ti letou službu našemu klubu

Valná hromada 2018 byla valnou hromadou volební a přinesla změny ve výkonném výboru. Nový výbor se skládá z: Jakub Valčík (předseda), Jiří Homolka (1. místopředseda), Lukáš Lustyk (2. místopředseda), Šimon Marek, Martin Homolka. Kontakty na výbor jsou k dispozici na webových stránkách v sekci Výbor. Dlouholetého předsedu klubu Frantu Čejku vystřídal Kuba Valčík – Franto, děkujeme ti za vše, co jsi za ta dlouhá léta pro klub udělal, a budeme se snažit, aby klub nadále klapal, jak doposud a členové celého klubu byli spokojení. Dalším důležitým bodem valné hromady byla rekapitualce roku 2017.

HK Choceň pořádal tři lezecké závody:

– Tendon finále českého poháru mládeže v lezení na obtížnost (Delegáti ČHS vyjádřili velkou míru spokojenosti s organizací závodu.),
– 15. Přebor HZS ČR v lezení na úmělé stěně,
– 15. ročník Lujs Cup.

HK Choceň nakoupil a rozšířil půjčovnu o dva lavinové sety a pořídil použitou boulderovou stěnu. Momentálně je stěna uschována v prostorech města a výbor bude pokračovat v hledání vhodných prostor pro její umístění.

 

Valná hromada vyjádřila nesouhlas s přepůjčováním materiálu těm, kteří nejsou řádnými členy HK Choceň.

Na stěně jsme vyměnili část buldoků a nakoupili nové chyty. Také se nám podařilo získat chyty za umístění reklamy na webových stránkách. Z valné hromady vzešel návrh na vyvrtání nových děr pro rozšíření možností na umístění chytů.

V roce 2017 byla zavedena choceňská lezecká liga známá pod zkratkou CHOLL. Díky tomu je každý měsíc obměněno 5 cest. Momentálně HK Choceň ve spolupráci s Mikádo Vysoké Mýto vede dva kroužky lezení na umělé stěně, dohromady se zájmové činnosti účastní 30 dětí. Dostalo se nám dobrých ohlasů od DDM i od rodičů, a to nejen díky víkendovému soustředění na skalách, kde se zúčastnilo 16 dětí.

Momentálně má HK Choceň mezi svými členy dva instruktory s akreditací HAL a jednoho instruktora s akreditací SCI.

Výkonný výbor vyzývá zájemce o kurz intruktora nebo trenéra.

V roce 2017 probělo školení zdravovědy a skalní záchrany. Stejné školení bude členům nabídnuto i v roce 2018.

Úspěchy našich členů

Martin Stráník:
Bouldering
– Mistr ČR
– 4x vítěz Českého poháru
– 15. místo na ME v Mnichově
– 19. místo Addidas Rockstars Stuttgart
– 25. místo Chongquing Čína (Světový pohár)
– 26. místo Nanjing Čína (Světový pohár)
– 17. místo Meiringen Švýcarsko (Světový pohár)
Čestné uznání v kategorii bouldering za přelez Dreamcatcher 8B+/C

Štěpán Stráník:
Bouldering
– ČP Pardubice 3. místo
– MČR Praha 2. místo
– ME Mnichov 57. místo
– 2. místo v celkovém ČP za rok 2017

Mezi hlavní příjmy našeho klubu patří dotace od města Choceň 47.500,-, dary od sponzorů 33.000,-, dotace ČHS na uspořádání závodů 25.000,-. Hlavní výdaje byly Horolezecká boulderová stěna 50.000,- Příspěvek členům na každoročně pořádaný lezecký zájezd 9.516,-, Lavinový set 14.600,-, Školení první pomoci 40.000,-.

 

Na Valné hromadě jsme zapomněli zmínit horolezecký zájezd do Meteory pořádaný naším klubem. V autobuse stále místa jsou a hledáme další spolulezce. Zájemci hlaste se Lukášovi na lustyk.lukas@gmail.com .

Hodně (nejen)lezeckých úspěchů do roku 2018.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *